Minggu, 14 April 2013

[Lagu.CO] Catur Arum – Urip Sing Pelakon

Lagu.CO has posted a new item, 'Catur Arum – Urip Sing Pelakon'



Lirik Lagu Catur Arum Urip Sing Pelakon Lyrics


Urip sing biso pelakon,
Nasib, sing keneng dituku
Pasang surute ombak segoro,
Jalaran mergo pastine..
Urip sing biso pelakon,
Nasib, sing keneng dituku
Merdep sureme sorote lintang,
Jalaran mergo pastine..
Urip wis susah, jo digawe susah
Ilangono supeke batin,
Urip wis susah, jo digawe susah
Nrimo lan sukurono paran hang ono..
Sopo ngerti, ring dino mburi
Nawi-nawi tah ono, mejere lakon..
reff :
kembali keatas..urip sing biso
Urip wis susah, jo digawe susah
Ilangono supeke batin,
Urip wis susah, jo digawe susah
Nrimo lan sukurono paran hang ono..
Sopo ngerti, ring dino mburi
Nawi-nawi tah ono, mejere lakon..
Koleksi video klip (by YouTube)

Lihat kumpulan Lirik Lagu Catur Arum lyrics

Bagikan Lirik Lagu Catur Arum Urip Sing Pelakon Lyrics ke :




You may view the latest post at
http://lagu.co/catur-arum-urip-sing-pelakon/


Best regards,
Lagu.CO
http://lagu.co

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar